02 Nisan 2015 Facebook'ta Takip EdinTwitter'da Takip Edin Uzunköprü Tanıtım Filmi

TOPRAK TAHLİL LABORATUVARININ TANITIMI

Borsamız bünyesinde kurulan ve 2006 yılından beri faaliyette olan Toprak tahlil laboratuarımızın tanıtımı ve devlet tarafından toprak tahliline verilen desteklemeler hakkında bilgilendirme toplantıları 26 OCAK 2010 Salı günü Alıç, Aslıhan ve Altınyazı köyü muhtarlarının ve ilgili üreticilerin katılımları ile başladı.

Geçtiğimiz yıllarda teknik personelimiz tarafından köy ziyaretleri şeklinde rutin olarak düzenlenen toplantılarda, üreticilerimize toprak tahlilinin önemi ve desteklemeler hakkında gerekli bilgiler aktarılmaya çalışılmıştı. Fakat yaptırılan analiz sayılarına bakılacak olunursa toplantıların etkili olmadığı görülmüştür. Bu sebepten dolayı teknik personelimiz 2010 yılı için farklı bir toplantı planı hazırlamıştır.

26 /01/2010 ve 01/03/2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan toplantılara, köy ve mahalle muhtarlarının, köylerinde veya mahallelerinde çiftçilik faaliyetlerinde bulunan ve önder çiftçi niteliği taşıyan üreticilerden en az 2 kişi olmak kaydıyla, ekteki listede belirlenen günde, 14:00-17:00 saatleri arasında Toprak Tahlil Laboratuarımıza gelmeleri öngörülmektedir. Toprak tahlili günümüz modern tarımının vazgeçilmez bir unsurudur. Çiftçilerimizin, gerek toprak tahlili yaptırarak bilinçli üretim yapmalarını sağlamak gerekse, devletin toprak tahliline verdiği desteklemelerden maksimum seviyede gelir elde etmeleri konusunda teknik açıdan Ziraat Mühendislerine, konunun benimsetilmesi açısından da köylerde yönetici ve lider konumunda bulunan muhtarlar ve önder çiftçilere önemli görevler düşmektedir.

TOPLANTI PROGRAMI

17.02.2010

SÜLEYMANİYE, TURNACI, TÜRKOBASI,

18.02.2010

YAĞMURCA, ÇÖPKÖY MAH. ATATÜRK MAH.

19.02.2010

AŞÇIOĞLU MAH.,  B.ŞEHSUVARBEY MAH., CAMİ MURADİYE MAH.

22.02.2010

CUMHURİYET MAH., DEMiRTAŞ MAH., F. ÇAKMAK MAH.

23.02.2010

HABİB HOCA MAH., HALİSE HATUN MAH., KAVAK MAH.

24.02.2010

K.ŞEHSUVARBEY MAH., MESCİT MAH., MURADİYE MAH.

25.02.2010

RIZA EFENDİ MAH., YENİKÖY MAH.

26.02.2010

KIRCASALİH BELEDİYESİ MUHTARLARI

01.03.2010

KURTBEY BELEDİYESİ MUHTARLARI

TOPRAK TAHLİL LABORATUVARININ TANITIMI

ÜYE ZİYARETLERİMİZ VE MEMNUNİYET ANKETİ UYGULAMAMIZ DEVAM EDİYORÜyelerinin Temenni, dilek ve önerilerini kolayca iletebildiği, Bu taleplerin hızlı, etkin, objektif, adil ve gizlilikle ele alındığı, Bağlı bulunduğu yasalara uygun şekilde değerlendirildiği Gerekli iyileştirmelerin yapılarak takip edildiği Bir üye ilişkileri ve memnuniyeti sistemini kurarak hayata geçiren Uzunköprü Ticaret Borsası Şeffaf ve hesap verilebilir yönetim ilkeleri doğrultusunda, Üye memnuniyet anketlerini Üyelerini ziyaret ederek gerçekleştiriyor. Uzunköprü Ticaret Borsası Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Hülya Erman ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Bozer’den oluşan Üye Memnuniyet ekibi borsamız üyelerini ziyaret etmeye devam ederek onların değerlendirme, görüş ve önerilerini almaya devam etmektedirler. LİSANSLI DEPOCULUK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BORSAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİİlçemiz tarım ürünleri ticaretinin gelecek vizyonunun belirlenmesi adına çok önemli olan Lisanslı depoculuk sistemi ile ilgili toplantı 27 Mart 2015 Cuma günü saat 15:00 te borsamızda üyelerimizin katılımları ile gerçekleştirildi. Toplantıda TOKAY Danışmanlık Firması Kurucuları, TMO eski Teftiş Kurulu Başkanı İlham Öztürk ve TMO eski Alım ve Muhafaza Daire Başkanı Hikmet Özkan tarafından üyelerimize lisanslı depoculuk sistemi konusunda bilgiler verilmiştir. ÜYE ZİYARETLERİMİZ VE MEMNUNİYET ANKETİ UYGULAMALARIMIZÜyelerinin Temenni, dilek ve önerilerini kolayca iletebildiği, Bu taleplerin hızlı, etkin, objektif, adil ve gizlilikle ele alındığı, Bağlı bulunduğu yasalara uygun şekilde değerlendirildiği Gerekli iyileştirmelerin yapılarak takip edildiği Bir üye ilişkileri ve memnuniyeti sistemini kurarak hayata geçiren Uzunköprü Ticaret Borsası Şeffaf ve hesap verilebilir yönetim ilkeleri doğrultusunda, Üye memnuniyet anketlerini Üyelerini ziyaret ederek gerçekleştiriyor. Uzunköprü Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mehmet Karamolla, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Hülya Erman ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Bozer’den oluşan Üye Memnuniyet ekibi 24 Mart 2015 tarihinde borsamız üyelerini ziyaret etmeye başlayarak onların değerlendirme, görüş ve önerilerini almaya başlamıştır. Ziyaretler neticesinde elde edilecek veriler ve sonuçlar rapor haline getirilerek Yönetim Kurulumuzun görüş ve önerileri ile yasalara uygun şekilde değerlendirilerek iyileştirilecektir. ZİRAİ İLAÇ KULLANIMI VE HAŞEREYLE MÜCADELE EĞİTİMİNDE SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ İSİMLİ AB PROJEMİZİN FİNAL TOPLANTISI “KAZANCI BOL, GÜVENİLİR VE ÇEVREYE DUYARLI TARIMSAL ÜRÜNLER ÜRETEBİLMEK İÇİN” SLOGANIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.Uzunköprü Ticaret Borsası’nın Türkiye-Bulgaristan Sınır Ötesi İşbirliği Programı 3. Çağrısı kapsamında, Bulgaristan’ın 2. büyük üniversitesi olan Burgaz Kentinden Profesör Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi ortaklığıyla hazırladığı “Zirai İlaç Kullanımı ve Haşereyle Mücadele Eğitiminde Sınır Ötesi İşbirliği” isimli projenin Final Toplantısı 21 Mart 2015 Cumartesi günü ilçemizde gerçekleştirildi. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DERGİ RÖPORTAJITrakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Volkan Dayan, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. İsa Kayaalp, Finans Topluluğu Başkanı Yeliz Simitçi ve TÜ. Uzunköprü UBYO Öğrencisi Remziye Sırça 17.03.2015 tarihinde borsamızı ziyaret ederek, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu olarak hazırlamakta oldukları Uzunköprü Dergisi için İlçemiz ve Uzunköprü Ticaret Borsası hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ile röportaj yaptılar.